Новий канал запускає новий серіал від творців «Солдатів»

15 Січня 2008
7438
15 Січня 2008
14:20

Новий канал запускає новий серіал від творців «Солдатів»

7438
Новий канал запускає новий серіал від творців «Солдатів»

24 січня на Новому каналі стартує восьмисерійний фільм «Колобков. Справжній полковник». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Спін-офф «Колобков. Справжній полковник» – телесеріал, що розвиває одну з сюжетних ліній серіалу «Солдати». Крім головного героя, у новому серіалі зустрінуться й інші герої «Солдатів» (зокрема, дві дружини полковника). У центрі історії – звільнений у запас полковник Колобков, який на гражданці займається риельтерським бізнесом.

 

Мелодраму створено продюсерським центром «Леан-М» (Росія) (творці серіалу «Солдати»), режисери – Влад Ніколаєв та Кіра Ангеліна. Головні ролі у фільмі зіграли Роман Мадянов, Анна Ардова, Наталія Гудкова, Роман Богданов, Олександр Яцко, Андрій Бутін, Олександр Нєстєров, Жанна Еппле та інші.

 

Серіал транслюватиметься по буднях у слоті 19.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7438
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду