Вітаємо Мустафу Найєма з народженням сина!

13 Січня 2008
20932
13 Січня 2008
18:00

Вітаємо Мустафу Найєма з народженням сина!

20932
Вітаємо Мустафу Найєма з народженням сина!
13 січня 2008 року о 6:35 ранку в редактора програми «Свобода Савіка Шустера» Мустафи Найєма та журналістки Насті Іванової народився син, який, за останньою версією, матиме ім'я Марк-Міхей. Про це повідомили у своїх блоґах на «Українській правді» Казбек Бектурсунов та Сергій Лещенко.
 
«Зріст 50 см, вага 2 800 г, волосся чорняве. Щасливі батьки почувають себе чудово», - пише Сергій Лещенко.
 
Вітаємо Мустафу, який є нашим автором і взірцем журналіста-практика для багатьох читачів «ТК», та його дружину з поповненням у родині. Бажаємо молодому Найєму здоров’я, щастя і хисту, не гіршого за батьківський! :)
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20932
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5949 дн. тому
вот именно
Упячко
5949 дн. тому
Если Наем для ТК - это профпример, то значит общий уровень журналистов ТК - ниже плинтуса. А рождение сына - это конечно же праздник! Поздравляю!
конечно поздравляю
5949 дн. тому
А кто это? Вернее, я видел, конечно его, он там у Шустера бегает журналистом, ну и писал что-то где-то как-то... Ну и что? А почему Телекритика не поздравила как минимум четырех известных телеведущих с рождением детей в 2007 году? людей, которых знает вся старана, ток-шок кооторых видят все? Или это у вас там называется избирательная любовь?
5949 дн. тому
ага
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду