ФБР проведе фоноскопічну експертизу плівок Мельниченка

12 Січня 2008
1850
12 Січня 2008
16:08

ФБР проведе фоноскопічну експертизу плівок Мельниченка

1850
ФБР проведе фоноскопічну експертизу плівок Мельниченка
Федеральне бюро розслідувань США проведе фоноскопічну експертизу записів колишнього охоронця екс-президента України Леоніда Кучми Миколи Мельниченка, заявив генеральний прокурор України Олександр Медведько на своїй сьогоднішній прес-конференції.  Про це повідомляє Кореспондент.Net.
 
За його словами, українська сторона має відповідні домовленості з Парламентською Асамблеєю Ради Європи.
 
«Є домовленість, що експертизу проводитиме ФБР», - сказав Медведько.
 
Медведько також повідомив про те, що зараз організовується група експертів для проведення дослідження, і як тільки група буде сформована, розпочнеться проведення експертизи.
 
За словами генпрокурора, на січень цього року заплановано проведення експериментів з відтворення ситуації, при якій Мельниченко проводив записи розмов низки українських політиків.
 
Крім того, він запевнив журналістів, що правоохоронні органи продовжують пошук колишнього начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1850
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5956 дн. тому
Різниця між Кореспондентом та Укрправдою в тому,що Кореспондент все ще використовує "колишній охоронець екс-президента", а Правда - вже юзить "майора держохорони Миколи Мельниченка". Без "екс" та пришелепкуватого "колишній". Питання в посаді: не у відставці, тоді як? Ох вже ці титри....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду