Львівське телебачення відмовилося транслювати наживо вчорашню сесію облради

8 Січня 2008
27318
8 Січня 2008
13:43

Львівське телебачення відмовилося транслювати наживо вчорашню сесію облради

27318
Львівське телебачення відмовилося транслювати наживо вчорашню сесію облради

Львівська обласна державна телерадіокомпанія вчора, 4 січня, не транслювала позачергову сесію Львівської обласної ради (ЛОР). Як повідомив голова ЛОР Мирослав Сеник, пряма трансляція позачергової сесії не планувалася, оскільки видатки на телевізійну трансляцію сесії, передбачені у бюджеті, не були офіційно затверджені через відсутність обласного бюджету на 2008 рік. Про це повідомляє ЗІК.

 

В той же час Мирослав Сеник зізнався, що депутат Львівської облради, гендиректор комунального «Львів-ТБ» Михайло Хвойницький обіцяв йому пряму трансляцію позачергової сесії на обласному державному телебаченні. Як наслідок, Мирослав Сеник, за його словами, зателефонував гендиректору ЛОДТРК Ярославу Климовичу і подякував за новорічний подарунок у вигляді трансляції позачергової сесії. Натомість Ярослав Климович «порадував» Мирослава Сеника тим, що жодного новорічного подарунку він не готував. Михайло Хвойницький з трибуни обласної ради змушений був «втішити» голову облради тим, що позачергова сесія буде показана у запису на «Львів-ТБ».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27318
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду