Церемонію вручення кінопремії «Золотий глобус» скасовано

8 Січня 2008
34474
8 Січня 2008
09:52

Церемонію вручення кінопремії «Золотий глобус» скасовано

34474
Церемонію вручення кінопремії «Золотий глобус» скасовано
Замість святкового банкету і барвистого шоу – заява для преси, стіл з мікрофонами і мінеральною водою. Оргкомітет другої за престижністю після Оскара премії був вимушений піти на такий крок з огляду на страйк сценаристів, повідомляє УНІАН із посиланням на «Эхо Москвы».
 
Голлівудські актори вирішили підтримати колег по цеху і кілька днів тому заявили, що не прийдуть на вручення «Золотих глобусів». На бойкот зважилися і ті, хто мав вести церемонію, і номінанти. Серед них такі зірки кіно, як Джордж Клуні, Джоні Депп, Кейт Бланшет і Анджеліна Джолі. Без них «Золотий глобус» став нецікавий телевізійним каналам, які навіть намірялися відмінити трансляцію нагородження, передає Бі-бі-сі. Утім, як зазначається на офіційному сайті «Глобуса», у глядачів буде можливість дізнатися про лауреатів в прямому ефірі. Телеканал Ен-Бі-сі все-таки покаже годинну прес-конференцію.
 
Щоправда, в Голлівудській асоціації іноземної преси, яка є засновником премії, не приховують свого розчарування. Адже нинішня церемонія вручення нагород ювілейна – 65-а за ліком.
 
Володарі «Золотих глобусів» стануть відомі 13 січня. Варто зауважити, що дуже часто лауреати цієї премії потім одержують і вищу кінонагороду США - Оскар.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34474
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду