В Азербайджані припинено мовлення російського каналу «РТР-Планета»

1 Січня 2008
19944
1 Січня 2008
13:23

В Азербайджані припинено мовлення російського каналу «РТР-Планета»

19944
В Азербайджані припинено мовлення російського каналу «РТР-Планета»
1 січня 2008 року на території Азербайджану припинено мовлення російського телеканалу «РТР-Планета», повідомляє Лента.Ру з посиланням на російську інформаційну агенцію «Интерфакс».
 
За словами представників Національної ради з телерадіомовлення Азербайджану, російський канал зник з ефіру через відсутність угоди про його мовлення на території держави у 2008 році.
 
Раніше посол Росії в Азербайджані Василь Істратов заявив, що у січні 2008 року має відбутись чергова зустріч експертів для обговорення питання організації взаємного мовлення телеканалів на території двох країн.
 
Наприкінці 2007 року «РТР-Планета» залишався єдиним російським телеканалом, що мав ефірну частоту в Азербайджані. У липні 2007 року влада республіки усунула з ефіру «Первый канал», пояснюючи свої дії тим, що російські телеканали заважають розвитку національного телебачення.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19944
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Соля
5970 дн. тому
А что, у нас есть желающие платить за просмотр РТР??????
otar
5972 дн. тому
Олеже, в Україні ефірних ліцензій в іноземних каналів немає. Їх дивляться в кабелі, супутнику тощо. В Азербайджані ж донедавна центральні російські канали мали саме ефірні ліцензії.
Олег
5972 дн. тому
А у нас він ще працює?! Я з осені 2004 не дивлюсь російських каналів, тому й не знав...А би й доплачували, то не дивився б.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду