Частина телеканалів і сейлз-хаусів у 2008 році продаватиме рекламу за старою панеллю

28 Грудня 2007
4529
28 Грудня 2007
10:52

Частина телеканалів і сейлз-хаусів у 2008 році продаватиме рекламу за старою панеллю

4529
Частина телеканалів і сейлз-хаусів у 2008 році продаватиме рекламу за старою панеллю
Упродовж грудня нова телевізійна панель працювала у тестовому режимі, повідомляє «Медіабізнес». Її показники поки що не розголошуються – бачити, як зміниться аудиторія каналів з Нового року, можуть лише канали-засновники Індустріального телевізійного комітету. У відкритому доступі ці дані з’являться з 1 січня.
 
Як уже повідомлялося, з наступного року компанія GfK-Ukraine  розширить вибірку свого дослідження телевізійної аудиторії в Україні: тепер дослідження будуть проводитись у селах, селищах міського типу та містах із населенням менше 50 тисяч.
 
У зв’язку з цим кількість домогосподарств, що беруть участь у дослідженні, збільшилась із 1600 (4,1 тисяч) до 2540 (6 тисяч) за рахунок 940 нових домогосподарств у маленьких містах та селах. Нова вибірка буде представляти 17 млн домогосподарств і 44 млн телеглядачів.
 
За прогнозами дослідницької компанії Cortex, телеканали «1+1», «Інтер» та Перший національний після запровадження нової панелі збільшать свою аудиторію. За словами директора Cortex Андрія Колесника, зміни частки Нового, ICTV, ТЕТа та 5 каналу залежатимуть від технічного покриття. Частка решти каналів у зв’язку із запровадженням нової панелі, відповідно до прогнозів компанії, зменшиться.
 
За результатами опитування «Медіабізнесу», проведеного серед топ-менеджерів каналів та сейлз-хаусів, виявилось, що 5 канал, скоріш за все, продаватиме рекламу за двома панелями, ICTV цілком покладається на «Інтер-рекламу» і надає їй право визначати кінцеву аудиторію, за якою продаватимуться рекламні можливості каналу. У свою чергу Олег Павленко, генеральний директор сейлз-хауса «Відмінна реклама» і колишний керівник «Інтер-реклами», наголошує на тому, що до 2009 року продаватиме рекламу за старою панеллю; телеканали «24» та ТЕТ продаватимуть рекламу за старою панеллю «50+»; «1+1» та Перший національний ще не визначились.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4529
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду