Нацрада подовжила ТРК «Ера» термін мовлення на Першому національному

27 Грудня 2007
34815
27 Грудня 2007
14:24

Нацрада подовжила ТРК «Ера» термін мовлення на Першому національному

34815
Нацрада подовжила ТРК «Ера» термін мовлення на Першому національному

Нацрада України з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 26 грудня 2007 року ухвалила рішення виправити термін дії ліцензії на мовлення ТРК «Ера», а саме вилучити з ліцензії, виданої 30 грудня 2001 року, запис: «Взято зобов’язання припинити мовлення у разі видачі ліцензії Громадському (суспільному) телебаченню України на мережу телеканалу УТ-1». Таке рішення було прийняте у зв’язку із Постановою Київського апеляційного адміністративного суду від 31 жовтня 2007 року. Суд ухвалив: «зобов’язати Національну раду України з питань ТБ і РМ подовжити термін дії ліцензії на той час, у який вказані обмеження були зафіксовані у ліцензії, а саме: з 10 лютого 2006 року до 01 травня 2010 року».

 

Проте Нацрада подала касацію, а в самому рішенні записала, що воно дійсне: «до рішення касаційної інстанції».

 

Як відомо, ТРК «Ера» мовить на першому каналі 5,3 години на добу. В новому цифровому мультиплексі МХ-4 ТРК «Ера» отримала окремий канал в покритті М-4, де цифра буде впроваджуватися у стандарті MPEG 4.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34815
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду