У номінації «журналістика» міського форуму творчої молоді перемогла журналістка «Вечірнього Києва»

26 Грудня 2007
13741
26 Грудня 2007
17:10

У номінації «журналістика» міського форуму творчої молоді перемогла журналістка «Вечірнього Києва»

13741
У номінації «журналістика» міського форуму творчої молоді перемогла журналістка «Вечірнього Києва»
25 грудня відбулося нагородження переможців третього міського форуму творчої молоді, повідомляє газета «Хрещатик».
 
Серед майже 200 робіт, представлених молодими художниками, фотографами, композиторами, журналістами та майстрами відео-арту, 18 визнано найкращими. З роботами переможців можна ознайомитись у галереї «Ра», якій належить ініціатива проведення конкурсу. Він проводиться спільно з Київським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Цього року генеральним медіа-партнером форуму виступив Київський медіахолдинг.
 
Представниця Київського медіахолдингу – журналістка газети «Вечірній Київ» Христина Ключник – перемогла у номінації «Журналістика». Було також визначено переможців у номінаціях «Живопис та графіка», «Вільна техніка», «Відео-арт», «Фотографія» і «Музика». Найбільше робіт було подано у номінації «Фотографія». Переможці отримали дипломи й пам’ятні відзнаки ГУ у справах сім’ї та молоді; диплом дає право переможцю отримати від управління путівку на відпочинок – тиждень узимку у Закарпатті або два тижні влітку на Чорному або Азовському морі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13741
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Азбука
5986 дн. тому
А Кристина алфавит знает? Вызывает сомнение, что знает. Премия за облизон Космоса.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду