Замість виконавця глядачі Першого каналу обиратимуть пісню для Ані Лорак

25 Грудня 2007
24969
25 Грудня 2007
15:19

Замість виконавця глядачі Першого каналу обиратимуть пісню для Ані Лорак

24969
Замість виконавця глядачі Першого каналу обиратимуть пісню для Ані Лорак
Глядачі Першого Національного обиратимуть пісню, із якою Ані Лорак виступить на «Євробаченні-2008». Про це повідомляє «Українська правда» із посиланням на «Інтерфакс-Україна».
 
Нагадаємо, Національна телекомпанія України призначила Ані Лорак представницею України на «Євробаченні» наступного року без відбіркового конкурсу. Незважаючи на те, що у 2005-2006 роках такий конкурс відбувався, державна телекомпанія наголошує, що має право визначити учасника конкурсу самостійно.
 
«Ми вирішили зробити новорічний подарунок: увійти у 2008 рік зі знанням імені виконавця, що представить Україну на «Євробаченні-2008», - сказав президент НТКУ Віталій Докаленко. Він також повідомив, що 16 лютого у прямому ефірі Першого каналу шляхом змішаного голосування – інтерактивного та голосування журі – буде визначено пісню, з якою Ані Лорак виступить у Белграді. Заявки на конкурс пісні подаються з 25 грудня до 6 лютого 2008 року. 6-8 лютого журі прослухає всі пісні та вибере 12, які потраплять у фінал.
 
Нагадаємо, конкурс «Євробачення-2008» пройде у сербській столиці 20-24 травня.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24969
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
композитор
6001 дн. тому
Ані Лорак хоче на халяву собі диск зробити? Дуськи! Жоден з моїх колег їй нічого не подарує. Хороша пісня в наш час - велика рідкість, і коштує великих грошей. Нехай їй Крутой з Ніколаєвим на шару напишуть.
Антижуг
6003 дн. тому
УРА!!! Гринджолы не прашли....
sea
6003 дн. тому
12 пісень? А не забагато, це ж цілий альбом!?
фан
6003 дн. тому
БРЕД!!!!! Ктото комуто дал денег. И много
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду