НТКУ призначила Ані Лорак представником України на «Євробаченні-2008»

21 Грудня 2007
26779
21 Грудня 2007
16:18

НТКУ призначила Ані Лорак представником України на «Євробаченні-2008»

26779
НТКУ призначила Ані Лорак представником України на «Євробаченні-2008»
Україну на міжнародному конкурсі «Євробачення–2008», який відбудеться в Белграді 20-22 травня, представлятиме Ані Лорак.
 
Шостий рік поспіль Україна бере участь у Міжнародному пісенному конкурсі «Євро бачення». Завдяки яскравому виступу Вєрки Сердючки на конкурсі минулого року у Фінляндії, представник України на «Євробаченні-2008» виступатиме одразу у фіналі конкурсу.
 
Згідно з Положенням Європейської мовної спілки, Національна телекомпанія України має право самостійно визначати кандидатуру, яка представлятиме країну на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення–2008». Яким чином і ким саме приймалось рішення про те, що Україну представлятиме саме Ані Лорак, «ТК» дізнатись не вдалось. Директор творчого об’єднання музичних та розважальних програм НТКУ Олена Загороднюк від коментарів відмовилась, зазначивши: «Коментувати я це зможу тільки після того, коли буде офіційна інформація. А вона буде оприлюднена у вівторок на прес-конференції».
 
Нагадаємо, що на цьогорічному пісенному конкурсі «Євробачення–2007», який відбувався у Гельсінкі, Україну представляв Андрій Данилко у Сценічному образі Вєрки Сердючки. Пісня Сердючки Danсing зайняла на конкурсі друге місце. Перемогла у Фінляндії представниця Сербії Марія Шерифович.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26779
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
NYLS
6122 дн. тому
Куек с Кицмани пусть поет в Белграде. С сербской визой ей Шенген не светит. Такой селючке в Сербии как раз место. Пусть не возвращается
глядач
6122 дн. тому
Ганьба! Напевне Докаленкові і тут дали
Стася
6124 дн. тому
Да...В этом году нам не светит ничего.Жаль,а счастье было так близко...та же Верка во второй раз имеет шансы,а Лорак-никаких.Жаль,ну пусть съездит уж,а вдруг и правда кому-то понравиться.
Лана
6124 дн. тому
Да... В первую десятку мы не войдём точно! А как же ВВ? Вроде их хотели отправить?
КОСТЬ
6125 дн. тому
АНЯ,вибач,це жах!
ЛИКА
6125 дн. тому
Только не это!Давайте спросим у зрителей и экспертов!
sea
6125 дн. тому
Почему нет нацотбора? Побоялись что Лорак опять не вітянет?
Поклонник
6125 дн. тому
Это провальная затея.Пошлите Потапа и Настю,не прогадаете!Ани Лорак-хорошая певица,но только для Украины.Займет дцатое место.Проверьте.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду