СМЕ поріднилася із MTV-Румунія

20 Грудня 2007
4119
20 Грудня 2007
13:48

СМЕ поріднилася із MTV-Румунія

4119
СМЕ поріднилася із MTV-Румунія
MTV Networks International’s (MTVNI) та Central European Media Enterprises Ltd (СМЕ) оголосили про підписання багаторічної ліцензійної угоди, згідно з якою PRO TV (компанія СМЕ в Румунії) передаються права на управління компанією MTV-Румунія. Про це ідеться в прес-релізі СМЕ.  
 
Як наголосив Бгейнет Сінгх (BhavneetSingh), керуючий директор та старший віце-прем’єр MTVNI: «У співпраці із СМЕ ми зможемо без зволікань запропонувати румунській аудиторії динамічний привабливий контент по всій мультимедійній платформі».
 
Майкл Гарін, голова правління СМЕ, додав: «Ми захоплені тим, що MTV-Румунія став нашим п’ятим каналом в цій країні. Наші операції в Румунії демонструють успіх нашої мультиканальної стратегії розвитку і ми й надалі  плануємо запускати додаткові канали, розраховані на вузькі цільові аудиторії».
 
Нагадаємо, в жовтні 2007 року в компанії СМЕ з’явився новий Chief Operating Officer – Адріан Сарбу, який був засновником PRO TV – найбільшої телегрупи Румунії, керівником та акціонером якої він є досі. Медійна група PRO TV (створено в 1995 р., Румунія) включає в себе загальнорумунський канал PRO TV (80% території, входить в трійку каналів-лідерів), плюс версія іномовлення Pro TV International; жіночий канал Acasa TV («Вдома – ТВ»), а також Sport.ro та Pro Cinema – спортивний та кіноканали, а відтепер ще й MTV-Румунія.
 
MTVNetworksInternational (є відділом Viacom Inc ) включає такі бренди MTV: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), VIVA, Flux, Paramount Comedy, Comedy Central, Game One та IFILM. MTV Networks' бренди охоплюють глобальну аудиторію 514 млн.  домогосподарств у 162 країнах. Також компанія має інтереси в 150 локальних телекомпаніях, а також цифрових медіа, видавничих домах, радіо та рекордингових фірмах, кіностудіях MTV Films та Nickelodeon Movies.
 
Компанія Central European Media Enterprises керує телекомпаніями Nova TV у Хорватії, TV Nova і Galaxie Sport у Чехії, PRO TV, PRO TV International, Acasa, PRO Cinema і Sport.ro у Румунії, Markiza і Galaxie Sport у Словаччині, POP TV і Kanal A у Словенії, «Студія 1+1», «Студія 1+1 International», «Кіно» і «Сіті» в Україні.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4119
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
копатель
5977 дн. тому
Было бы хорошо, чтобы покопались в интернет и нашли цифры по телесмотрению в Румынии. У СМЕ там действительно порядка 24% аудитории, при этом добавка МТВ с их 0,3% доли в ноябре мало что даст, а вот запуск всего пула МТВ Нетворкс может дать результат.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду