Журналісти визначили кращих в українському туризмі

19 Грудня 2007
17824
19 Грудня 2007
12:14

Журналісти визначили кращих в українському туризмі

17824
Журналісти визначили кращих в українському туризмі

Українські журналісти вважають, що подією 2007 року в туристичній галузі України стало проведення акції “Сім чудес України”.

 

Про це свідчать результати опитування журналістів, які пишуть на туристичну тематику, – “Український туризм очима української преси”, що традиційно наприкінці року проводиться Національною туристичною організацією та Асоціацією журналістів “Туристичний прес-клуб України”.

 

Загалом в опитуванні, в якому брали участь 60 українських журналістів, які пишуть на туристичну тематику, було визначено кращих у 19 номінаціях.

 

Зокрема, кращим туроператором з в‘їздного туризму стала севастопольська турфірма “Кандагар”, туроператор “TEZ tour» визнано кращим туроператором 2007 року з виїзного туризму, а тернопільська турфірма “Оксамит-КЛ” стала переможцем у номінації “Кращий туроператор з внутрішнього туризму”.

 

Кращим авіаперевізником 2007 року журналісти назвали авіакомпанію “Міжнародні авіалінії України”, кращою страховою компанією, що працює з туристами, названо страхову групу “ТАС”, а кращим туристичним офісом в Україні визнано представництво Міністерства туризму Ізраїлю. Кращим туристичним виданням визнано журнал “Мандри”.

 

За словами голови Асоціації журналістів “Туристичний прес-клуб України” Ігоря Слісаренка, опитування журналістів визначає не просто кращих в українському туризмі за версією журналістів, але є стимулом для турфірм, авіакомпаній, туристичних представництв ставати відкритішими та активніше працювати з представниками мас-медіа.

 

УНІАН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17824
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5955 дн. тому
какая радость
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду