Ганна Герман виграла суд у «Вечірніх вістей»

18 Грудня 2007
25325
18 Грудня 2007
10:26

Ганна Герман виграла суд у «Вечірніх вістей»

25325
Ганна Герман виграла суд у «Вечірніх вістей»
Печерський районний суд міста Києва сьогодні зобов`язав газету «Вечірні вісті» вибачитись перед народним депутатом Ганною Герман (фракція Партії регіонів) за наклепницьку статтю, в якій стверджувалось, що вона одержала квартиру як народний депутат і як радник прем`єр-міністра України Віктора Януковича.
 
Як повідомляє УНІАН, про це сьогодні журналістам у Верховній Раді повідомила сама пані Герман.
 
«Мені Святий Миколай вже приніс подарунок. Сьогодні суд визнав наклепницькою статтю, опубліковану в газеті «Вечірні вісті», і зобов`язав редакцію опублікувати спростування, вибачитись і виплатити моральну компенсацію», - сказала Ганна Герман. Народний депутат не уточнила розміру компенсації, заявленої в її позові. «Це суто символічний розмір», - додала вона.
 
Позов «Про захист честі, гідності, ділової репутації і відшкодування моральної шкоди» Ганна Герман подала у зв`язку з публікацією в газеті «Вечірні вісті» статті «Як я став жертвою демагогів» (від 22 травня 2007 року №077 (1776)).
 
Ганна Герман заявляла, що підставою для її позову до шеф-редактора Ігоря Ткаленка стали його твердження, що депутат одержала квартиру за державний рахунок. Водночас, Герман наполягає, що, ставши депутатом, вона відмовилась від усіх пільг народного депутата, зокрема й від квартири.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25325
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
діна
5981 дн. тому
"Герман ставши депутатом відмовилась від усіх пільг народного депутата, зокрема й від квартири". нічого не розумію.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду