ІМІ подав запит до Секретаріату Президента щодо нагородження судді Приндюк

17 Грудня 2007
14819
17 Грудня 2007
15:33

ІМІ подав запит до Секретаріату Президента щодо нагородження судді Приндюк

14819
ІМІ подав запит до Секретаріату Президента щодо нагородження судді Приндюк
Інститут масової інформації подав інформаційний запит до Секретаріату Президента з проханням надати відповіді на такі запитання щодо присвоєння звання «Заслужений юрист України» судді Апеляційного суду Марії Приндюк.
 
У запиті містяться запитання:
 
1.За які конкретно здобутки щодо розбудови правової держави присвоєно це звання.
 
2.Чи досліджувалася попередня діяльність пані Приндюк на посаді судді?
 
3.Чи розглядався той факт, що у квітні 2004 року Марія Приндюк ухвалила рішення закрити кримінальну справу проти генерала Олексія Пукача, який є свідком у справі Ґонґадзе?
 
Згідно з українським законодавством, Секретаріат має надати відповідь на інформаційний запит протягом 10 днів.
 
Нагадаємо, що раніше ІМІ разом з низкою інших українських громадських організацій та Міжнародною спілкою журналістів надіслав до Секретаріату лист з протестом щодо нагородження Михайла Потебенька орденом Ярослава Мудрого, однак жодної реакції на цей лист ми досі так і не отримали.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14819
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду