НТН оновив свій веб-сайт і пропонуватиме його відвідувачам відео

14 Грудня 2007
42222
14 Грудня 2007
17:41

НТН оновив свій веб-сайт і пропонуватиме його відвідувачам відео

42222
НТН оновив свій веб-сайт і пропонуватиме його відвідувачам відео
Телеканал НТН, який віднедавна неофіційно входить до групи «Інтер», провів повний редизайн свого офіційного веб-сайту ntn.tv.
 
Оновлення дизайну та програмної основи сайту було завершене на цьому тижні. У першу чергу воно стосувалось форматів та різноманітності матеріалів. «Відтепер візитівкою НТН в Інтернеті стає відеоконтент, обсяги якого значно зросли. На сайті відкрито окремий розділ, повністю присвячений відео матеріалам каналу НТН – новинам «Вчасно», кримінальним новинам «Свідок», - повідомляє прес-служба каналу.
 
У 2008 році телекомпанія планує провести рекламну кампанію своєї веб-сторінки, збільшивши обсяги банерообміну. Зараз сайт перебуває на 11 місці рейтингу Bigmir) у категорії «Телебачення».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
42222
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ambimeneby
834 дн. тому
stromectol 0.5 mg stromectol price usa
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду