25 січня - медіа-саміт «ЗМІ проти СНІДу»

24 Січня 2008
2412
24 Січня 2008
09:52

25 січня - медіа-саміт «ЗМІ проти СНІДу»

2412
25 січня - медіа-саміт «ЗМІ проти СНІДу»
25 січня 2008 року в Києві пройде Міжнародний медіа-саміт «ЗМІ проти СНІДу», метою якого є об’єднання зусиль українських та міжнародних масмедіа у проведенні інформаційної кампанії, спрямованої на подолання критичної ситуації з ВІЛ/СНІДом в Україні, призупинення епідемії.
 
Україна за темпами поширення епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу продовжує посідати одне з перших місць у Східноєвропейському регіоні. Щоденно в країні реєструються 48 нових випадків ВІЛ-інфекції, 13 випадків СНІДу та 6 померлих від СНІДу. Усвідомлюючи критичність ситуації та можливість впливу на неї за допомогою інформування широких верств населення, в рамках Національної програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, допомоги та лікування ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2004 - 2008 роки проводиться міжнародний медіа-саміт.
 
З питань участі у медіа саміті звертатися до інформаційного агентства ІМК за тел. 581 77 37 чи електронною поштою press@intermedia.org.ua. Довідки можна отримати за тел. 8 067 741 4149 (Тетяна Юрченко). 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2412
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду