У Волинському національному университеті прошла зустріч із Володимиром Різуном

11 Грудня 2007
18039
11 Грудня 2007
12:52

У Волинському національному университеті прошла зустріч із Володимиром Різуном

18039
У Волинському національному университеті прошла зустріч із Володимиром Різуном

Минулого тижня до Волинського національного університету ім.Лесі Українки завітав його почесний професор, директор Інституту журналістики Київського національного університету ім.Тараса Шевченка, доктор філологічних наук, відомий філолог та журналістикознавець, автор багатьох книг та посібників Володимир Володимирович Різун.

 

 

 

В межах запланованого візиту студенти спеціальностей „журналістика” і „видавнича справа та редагування” прослухали лекцію з радіожурналістики, після неї Володимир Володимирович провів тренінг, на якому студенти могли брати участь у створенні радійного проекту.Тему, яка була приурочена Міжнародному дню боротьби зі СНІД та Всесвітньому дню солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ та їх підтримки, що відзначався 1грудня 2007 року, обрав сам професор.

 
 
 

Робота над проектом була завершена лише о 17.00. Після цього викладачам та студентам-спостерігачам представили готовий 10-хвилинний радійний продукт.Основною частиною цьго проекту стала розмова з експертом з питань соціальної політики Шендеровським Костянтином Сергійовичем, також в ефірі прозвучали статистичні дані Волинського обласного центру з профілактики і боротьби зі СНІД та інтерв’ю зі священнослужителем.Після презентації проекту декан філологічного факультету Громик Юрій Васильович висловив подяку київським гостям та запросив відвідати університет ще наступного року.

 

 

День виявився продуктивним не тільки для студентів, а й для викладачів Волинського національного університету ім.Лесі Українки.

 

 

 

Студентки Волинського національного університету ім. Лесі Українки Тетяна Сасюк та Тетяна Свереда.

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18039
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду