Український гурт АтмАсфера посів 4 місце на світовому Суперфіналі «The Global Battle Of The Bands-2007»

10 Грудня 2007
12666
10 Грудня 2007
14:20

Український гурт АтмАсфера посів 4 місце на світовому Суперфіналі «The Global Battle Of The Bands-2007»

12666
Український гурт АтмАсфера посів 4 місце на світовому Суперфіналі «The Global Battle Of The Bands-2007»

З 4-го по 6-е грудня 2007 року у Лондоні відбувався світовий фінал «The Global Battle Of the Bands». Як повідомляє представництво конкурсу в Україні, на майданчику Electric Ballroom в Суперфіналі зустрілися 15 найкращих команд з різних країн світу, претендентів на головний приз - 100 000 доларів США та світове турне.

 

 

 

До складу жюрі входили продюсер Glen Matlock (гітарист Sex Pistols); Nick Tesco (The Members/Leningrad Cowboys); Mark Keds (Senseless Things) and Chuck Sabo (Natalie Imbruglia, XTC etc) назвало переможцем гурт Boys in the Band (Фарерські Острови), а український гурт АтмАсфера визначило четвертим з кращих нових гуртів світу. Цього року АтмАсфера повторили успіх гурту ТОЛ в 2005 році, а почесне четверте місце поки що є найвищим досягненням України на цьому музичному конкурсі.

 

 

 

Перша шістка «The Global Battle Of the Bands – 2007» виглядає так:  

 

Boys in the Band (Фарерські Острови)

 

Jetstream (США)

 

Moja (Японія)

 

АтмАсфера (Україна)

 

A Key Is A Key (Данія)

 

Cliff Clavin (Ісландія)

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12666
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду