Production.UA змінює назву і створює виробничу групу

10 Грудня 2007
12562
10 Грудня 2007
10:39

Production.UA змінює назву і створює виробничу групу

12562
Production.UA змінює назву і створює виробничу групу
Компанія Production UA, виробник кіно-та телепродукту, заявляє про ребрендинг та створення виробничої групи компаній Fresh. Відтепер назва компанії - Fresh Production UA.
 
До структури групи входять 7 компаній: Fresh Production UA – виробництво телевізійних фільмів і серіалів, Fresh rental house – освітлювальне обладнання, відеокамери та операторська техніка, FRESH avto rental – спеціалізований транспорт для кіно і телебачення, FTT postproduction та FTT soundtrack – монтаж і постпродакшн відео та звуку, TORNADO – атмосферні спец ефекти, AMAVI films – графічна анімація та візуальні ефекти. Таким чином,  Fresh Production Group стане об’єднанням повного циклу для виробництва телепродукту виключно власними силами.
 
Компанія Production UA працює на українському ринку з 2005 року. За цей час було знято 20 стрічок, а також триває спільне з Film.UA виробництво 120-серійної теленовели «Серцю не накажеш». Продюсери компанії – Юлія Чернявська та Олег Щербина.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12562
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду