GfK Ukraine використовуватиме нове обладнання, сумісне з цифровими телеприймачами

9 Грудня 2007
4435
9 Грудня 2007
19:01

GfK Ukraine використовуватиме нове обладнання, сумісне з цифровими телеприймачами

4435
GfK Ukraine використовуватиме нове обладнання, сумісне з цифровими телеприймачами
У зв’язку з переходом на нову телевізійну панель та початком вивчення телеперегляду домогосподарств із цифровими телеприймачами у 2008 році GfK Ukraine встановить в учасників вимірювання пристрої Telecontrol VIII. Про це повідомляє «МедіаБізнес».
 
Telecontrol VI, які GfK Ukraine застосовує з 2003 року, дозволяє вимірювати лише аналогові телеприймачі. «З 2008 року ми починаємо контролювати, чи має телевізор аналоговий прийом, чи цифровий», - повідомила керівник медіа-департаменту GfK Ukraine Ольга Росманова на презентації нової телевізійної панелі.
 
За даними GfK Ukraine, після переходу 1 січня 2008 року на нову панель телевізійних вимірювань, у яку будуть включені мешканці населених пунктів із населенням менше 50 тисяч осіб, частка домогосподарств із цифровими приймачами становитиме 9,7%, з аналоговими – 90,3% (зараз – 4,8% і 95,2% відповідно). Лідером за рівнем розвитку цифрового телебачення є Київ, де 15,2% домогосподарств мають цифрові приймачі.
 
Нагадаємо, з 2008 року кількість домогосподарств, що беруть участь у дослідження, зросте з 1600 до 2540 (з 4,1 до 6 тисяч осіб) за рахунок 940 нових домогосподарств у маленьких містах і селах. Нова вибірка представлятиме 17 млн домогосподарств та 44 млн телеглядачів.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4435
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду