12 грудня пройде семінар «Регулювання онлайн-медіа: межі свободи слова та свавілля»

7 Грудня 2007
25222
7 Грудня 2007
17:02

12 грудня пройде семінар «Регулювання онлайн-медіа: межі свободи слова та свавілля»

25222
12 грудня пройде семінар «Регулювання онлайн-медіа: межі свободи слова та свавілля»

Міжнародна Громадська Організація «Інтерньюз-Україна» запрошує до участі в роботі міжнародного семінару «Регулювання онлайн-медіа: межі свободи слова та свавілля», який відбудеться 12 грудня 2007 року в офісі МГО «Інтерньюз-Україна».

 

Семінар є спільним проектом Міжнародної Громадської Організації «Інтерньюз-Україна», Ради Європи та Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України .

 

Метою семінару є обговорення питань регулювання онлайн-медіа, європейського досвіду регулювання онлайн-медіа, юридичних аспектів діяльності онлайн-ЗМІ в Україні, соціальної відповідальності онлайн-ЗМІ в Європі, меж свободи слова та онлайн-ЗМІ в Європі.

 

Експертну підтримку щодо європейського досвіду регулювання онлайн-медіа та свобода слова надаватиме Томас Шнайдер, Голова Правління групи спеціалістів з питань прав захисту людини в інформаційному суспільстві при Раді Європи. З питань визначення меж свободи слова та відповідальність онлайн-ЗМІ в Європі консультуватиме Богдан Манолеа, виконавчий директор Асоціації технологій та Інтернет Румунії. Юридичні аспекти діяльності онлайн-ЗМІ в Україні висвітлюватиме Павло Моісеєв, директор з правових питань МГО «Інтерньюз-Україна». Експертна підтримка, зокрема, з питань соціальної відповідальності онлайн-ЗМІ в Європі надаватиметься й іншими експертами.

 

Аргументи на підтримку регулювання онлайн-медіа презентуватиме Роман Скрипін, медіа-директор незалежного українського інформаційного агентства «РБК-Україна». Позицію проти необхідності регулювання онлайн-медіа представлятиме Тетяна Попова, Голова Правління Інтернет Асоціації України.

 

Місце проведення: офіс МГО «Інтерньюз-Україна», вул. Ризька 15, М «Дорогожичі».

 

Додаткову інформацію та програму семінару Ви можете отримати, звернувшись до Дарії Вожової за телефонами: (044) 448 44 40, (044) 501 92 03 або 8 067 944 71 20

 

Для регіональних учасників:

 

Організатори покривають:

дорожні витрати учасників за наявності квитків (потяг вагон купе або рейсовий автобус), проживання в готелі, харчування, матеріали семінару та канцтовари.

 

Участь у круглому столі тільки за попередньою реєстрацією. Кількість місць обмежена

 

Для реєстрації заповніть нижче наведену реєстраційну анкету та вишліть її до 10 грудня координатору проекту Дарії Вожовій на адресу електронної пошти dvozhova@internews.ua, або по факсу 8(044) 458-44-40, 501-92-03, моб.тел 8(067) 944-71-20

 

Реєстраційна анкета

 

Назва організації

Місто

ПІБ учасника (прізвище, ім'я, по батькові)

Посада

Номер Вашого мобільного телефону

Ваша електронна адреса (e-mail)

Номер телефону, факсу організації

Анкети приймаються до 10 грудня 2007 року/

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25222
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
+1
6004 дн. тому
rbc.ua - воскресенье 09.12 - первых 15 новостей и ни одной своей, одни перепечатки других. Тоже мне, информагентство....
roman
6004 дн. тому
пусть Роман не забудет упомянуть проблемы нарушения копирайта его любимым РБК.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду