Прем’єра шоу «Чи розумніший ти за п’ятикласника?» на Новому каналі відбудеться у перший вікенд січня

7 Грудня 2007
32552
7 Грудня 2007
14:52

Прем’єра шоу «Чи розумніший ти за п’ятикласника?» на Новому каналі відбудеться у перший вікенд січня

32552
Прем’єра шоу «Чи розумніший ти за п’ятикласника?» на Новому каналі відбудеться у перший вікенд січня
18 грудня розпочнуться зйомки інтелектуально-розважального шоу «Чи розумніший ти за п’ятикласника?», яке у січні 2008 року стартує на Новому каналі. Про це «ТК» повідомила виконавчий продюсер Star Media Entertainment (підрозділ «Стар Медіа») Юліанна Райцина (на фото). Як уже повідомляла «ТК», це адаптація американського формату «Are You Smarter Than A 5-Grader?» каналу Fox. Ведучим програми стане Сергій «Тернопільський Сірий» Притула – резидент українського Comedy Club. Виробництвом шоу займається компанія «Стар Медіа».
 
За формою програма є вікториною, у якій люди отримуватимуть гроші за відповіді на «шкільні» запитання, взяті з підручників за 1-5 класи. Учасники гри – це дорослі люди, які мають відповідати на питання шкільної програми до 5 класу. У студії також перебувають п’ятеро учнів-п’ятикласників, які можуть допомагати учасникові відповідати на ці питання. Під час гри учасник двічі може скористатися підказками дітей (або «списати» відповідь п’ятикласника, або «підглянути» її). В Росії проект за цим форматом має з’явитись у грудні на телеканалі СТС.
 
«Стар Медіа» готує до випуску 13 програм. Показ розпочнеться наприкінці першого тижня січня у прайм вихідних.
 
Ліцензію на проект придбав Новий канал. За словами Юліанни Райциної, канал затверджує декорації, учасників програми та ведучого; іншими питаннями займається «Стар Медіа».  Компанія, у якої було придбано ліцензію, не ставить жорстких умов щодо адаптації проекту. «Коли ми перекладали «біблію», тобто умови, які ставить власник формату, виявилось, що майже будь-які дії – вибір гравців, дітей, запитань, - можуть здійснюватись на розсуд продюсерів. Треба лише зберегти суть і правила гри», - каже Юліанна.
 
Найскладнішою частиною виробництва проекту, за її словами, є робота з дітьми. «Вони можуть бути цікавими, розумними, але ви ж знаєте – робота з ними непередбачувана. Поки що кастинги, які ми проводили, дають нам зрозуміти, що проект дуже цікавий і учасникам, і дітям. Дуже весело було спостерігати під час трактів, як діти раділи з того, що вони знають відповіді на «елементарні» запитання, на які дорослі не можуть відповісти». Кастинги проводились у школах Києва, однак надалі «Стар Медіа» планує працювати також і з дітьми з інших міст України.
 
«Ми обирали розумних, розкутих дітей, які мають відмінні оцінки з усіх шкільних предметів, і яким цікаво взяти участь у цьому проекті. Робота над програмою розпочалась три місяці тому, і майже весь цей час ми присвятили саме добору дітей, адже вони – чи не найголовніша складова проекту», - каже Юліанна.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32552
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тайя Грицюк
4558 дн. тому
блаблаблаблаблаблаблабла
Тайя
5394 дн. тому
Я грицюк тайя дякую телекритиці, за те що вона допомогла мені зявитися на цьому шоу. вибачте що виказую свою подяку лише зараз не було часу. дорогі діти та дорослі залишайте свої прохання наша шановна телекритика виконає вашу забаганку. Удач!
Тайя
5394 дн. тому
Я грицюк тайя і мені все ж вдалося зявитися цьому шоу у ролі допомагача гравця. Тільки там мене назвали Анею.
Тайя
5927 дн. тому
Я Грицюк Тайя Мій адрес Миколаївська обл. смтБерезнегувате Вул Червоноармійська 114 індекс 56200. Чи можу потрапити в це шоу? ЧОМУ? якщо можу то як мені потрапити в че шою? Відповіді на почту taya96@yandex.ru А тепер про мене мены 11 років навчаюсь у 5 класі навчаюсь на відмінно. Прошу відповідь пришліть і ще питтання будтласочка!!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду