ТРК «Киев» прекращает трансляцию сессий Киеврады

7 Грудня 2007
13916
7 Грудня 2007
11:46

ТРК «Киев» прекращает трансляцию сессий Киеврады

13916
ТРК «Киев» прекращает трансляцию сессий Киеврады

Руководство ТРК «Киев» приняло решение со следующей недели прекратить прямые трансляции заседаний Киевсовета, сообщает «Коммерсант-Украина».

 

Как пишет издание, такой шаг мотивируется протестом на закрытие депутатами Киевсовета коммунальных газет « Крещатик», «Вечерний Киев», «Украинская столица».

proKiev

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13916
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
МИТЯЙ
5993 дн. тому
Если все сотрудники медиахолдинга столь же грамотны, как "один из сотрудников одной из газет", то ликвидировать нужно газеты вместе с персоналом. А если ликвидация Джангирова начнется с сессии Киевсовета, то это не худший вариант. Впрочем, на самом деле никто никого не закрывает...
Один из сотрудников одной из газет
5994 дн. тому
Протестовать нужно было до объеденения в холдинг. А сейчас смысла нет никакого, разве что редактора газет (шестерки бектурсинова), бояться за свою репутацию, и есть за что! Я искренни рад за этих ребят! Пускай в новом году они пучувствуют себя нечтожиством в СМИ
ЛАДА
5998 дн. тому
В знак солидарности Джангирову нужно САМОЛИКВИДИРОВАТЬСЯ. При чем здесь трансляция.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду