В Україні з’явиться cупутниковий канал «Погода-ТБ»

5 Грудня 2007
31102
5 Грудня 2007
18:54

В Україні з’явиться cупутниковий канал «Погода-ТБ»

31102
В Україні з’явиться cупутниковий канал «Погода-ТБ»
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 5 грудня 2007 року проголосувала за прийняття в цілому рішення щодо видачі ліцензії на супутникове мовлення каналові «Погода-ТБ».
 
За програмною концепцією, канал надаватиме інформацію про погоду в Україні та світі; передбачено також web-трансляцію з різних куточків України. 7 годин планується відвести для науково-просвітницьких програм, які канал планує присвятити показові географічних та історичних пам’яток України.
 
«Погоду-ТБ» запускає компанія ТОВ «Простір ТБ» (засновники – Наталія Лященко, Юрій Лященко), які цього року відкрили супутниковий канал музично-розважального мовлення Star TV. Канал розрахований на аудиторію «12+».
 
Остаточне рішення щодо ліцензії «Погода-ТБ» буде прийняте на найближчих засіданнях Нацради.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31102
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
о.л.
5989 дн. тому
спитайте в дусі. вона з ден борисичем дружить і все знає.
Глядачка
5989 дн. тому
Куди подівся Данило Яневський з 5 каналу? Ніхто неможе дати мені відповіді. Може він "випливе" на "Погода-ТБ"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду