На гендиректора Хортиці та оператора 5 каналу напали прямо перед телекамерами

5 Грудня 2007
18551
5 Грудня 2007
10:25

На гендиректора Хортиці та оператора 5 каналу напали прямо перед телекамерами

18551
На гендиректора Хортиці та оператора 5 каналу напали прямо перед телекамерами

На Хортиці почали зносити об'єкти самовільної забудови. І на очах у журналістів, зокрема і кореспондентів 5 каналу, прямо перед телекамерами на генерального директора заповідника напали невідомі. Про це повідомляє 5 канал, розмістивши в мережі також і відео інциденту.

 

Під час ліквідації незаконних будівель на острові «Хортиця» співробітники заповідника, керуючись приписом прокуратури і ухвалою суду, прибирали триметровий сосновий частокіл. Однак в той момент, коли керівник заповідника спілкувався з журналістами, на нього напали невідомі.

 

Як повідомляється, міліціонер кинувся хапати не нападників, які швидко зникли з місця події, а жертву нападу. Власник знесеної будівлі Максим Дрозденко каже - він не причетний до хуліганської витівки. Хоча й переконує, його паркан прибирають незаконно: «Ето хлопці, я їх ніколи в житті не бачив, бачити не хочу. Якби це були хлопці з моєї команди, повірте, що їх затримали б правоохоронці. І пан Остапенко, що йому заважало підійти до співробітника міліції, заявити, що його побили тільки що. То єсть був скоєний кримінальний злочин або адміністративний, хуліганство».

 

Керівництво заповідника каже - такими хуліганськими діями їх хочуть змусити припинити судову тяганину з самовільними забудовниками Хортиці.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18551
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду