Переможці проекту «Медіа-Фест.ua» стажуватимуться у львівській газеті «Експрес»

5 Грудня 2007
5114
5 Грудня 2007
09:58

Переможці проекту «Медіа-Фест.ua» стажуватимуться у львівській газеті «Експрес»

5114
Переможці проекту «Медіа-Фест.ua» стажуватимуться у львівській газеті «Експрес»
Переможці всеукраїнського проекту освіти молодих журналістів «Медіа-Фест.ua» стажуватимуться у редакції львівської газети «Експрес». Стажування триватиме з 17 по 19 грудня.
 
До Львова поїдуть десятеро студентів Кіровоградського державного педагогічного університету та Харківського національного університету, які перемогли у конкурсі на найкращу молодіжну газету. Вони матимуть нагоду познайомитись із системою роботи редакції газети «Експрес», поспілкуватись із редакторами та журналістами видання, виконати практичне журналістське завдання.
 
Проект відбувається за сприяння Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні, Кіровоградської та Харківської обласними молодіжними громадськими організаціями «Фундація Регіональних Ініціатив». Стажуванню передував етап тренінгів, на якому учасники впродовж двох тижнів знайомились із темами, що стосуються професійної журналістської майстерності, а також тиждень створення власних газет. У Кіровограді перемогла молодіжна газета «ЦеГлина», у Харкові – «.txt».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5114
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
фьодор
5647 дн. тому
зашибись!!
рита
5994 дн. тому
ааааааа!!!!! я їду до львова на стажування!!!! досі не віриться, бо насправді всі газети учасників фесту дуже класні і цікаві і всі заслуговують на перемогу. нам пощастило просто, але це все одно добре. ше раз дякую організаторам!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду