5 грудня у НСПУ – вручення премій журналу «Сучасність»

4 Грудня 2007
15906
4 Грудня 2007
07:47

5 грудня у НСПУ – вручення премій журналу «Сучасність»

15906
5 грудня у НСПУ – вручення премій журналу «Сучасність»
5 грудня о 17-00 у Національній спілці письменників України відбудеться вручення премій журналу «Сучасність» та Ліги українських меценатів за 2006 рік.
 
Лауреатами премії є: 
 
Андрій Хаданович (Білорусь) (на фото) – за опубліковані в «білоруському» числі «Сучасності» (№8, 2006) вірші й оповідання. 
 
Віктор Каспрук – за цикл статей, присвячених проблемам внутрішньоукраїської і світової політики, а також за інтерв‘ю із провідними діячами білоруської опозиції. 
 
Ольга Петрова – за розвідку, присвячену відображенню творчості Данте в європейському образотворчому мистецтві. 
 
Спеціальна премія «Сучасності» імені Богдана Певного за 2006 рік присуджена академіку Максиму Гулому за опубліковані у журналі спогади. 
 
Запрошуються всі охочі зустрітися з лауреатами та творчим колективом «Сучасності».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15906
Читайте також
12.08.2009 09:37
Віктор Мороз, для «Детектор медіа»
39 538
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду