Володимира Чепового поки що не запрошували очолити «МедіаДім»

3 Грудня 2007
26204
3 Грудня 2007
12:56

Володимира Чепового поки що не запрошували очолити «МедіаДім»

26204
Володимира Чепового поки що не запрошували очолити «МедіаДім»
Володимир Чеповий, президент «Медіа Інвест Груп» («Экономические известия», «Експерт-Украина»), 1 грудня покинув цю посаду.
 
Чутки, що поширюються на ринку, щодо того, що він може очолити компанію Володимира Костеріна «МедіаДім», пан Чеповий спростував. «Такої пропозиції до мене поки що не надходило», – сказав він у розмові з кореспондентом «ТК».
 
Подальші  свої плани Володимир Чеповий окреслив так: «Однозначно – я залишаюся на ринку. Зараз важливо тільки з’ясувати, кого ще цікавлять справжні медіа».
 
Зараз «Медіа Інвест Груп» очолює перший віце-президент холдингу Ірина Андрющенко.
 
Володимир Чеповий керував компаніями «Медіа Інвест Груп» з 2006 року. «Медіа Інвест Груп» - медіахолдинг Індустріального Союзу Донбасу. Видає щоденну газету «Экономические известия», тижневик «Статус. Экономические известия», діловий тижневик «Эксперт Украина», Expert Ukraine, «Вещь», LQ, LQ Driver, Driver, «Металл», «Услуги. Товары. Цены». До складу холдингу входить сейлз-хаус MS Media.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26204
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
otar
6009 дн. тому
Не бреши, безіменний друже. Чеповий http://www.mediabusiness.com.ua/content/view/9834/49/lang,ru/ - п'ятниця, 30 листопада, Картель - середа, 28 листопада http://www.mediabusiness.com.ua/content/view/9791/48/lang,ru/ - ніякий не тиждень. Ми завжди стараємось подавати новини оперативно, але у разі, якщо не вийшло - не соромимось, на відміну від декого, дати її з запізненням.
6009 дн. тому
ацтой! и не стыдно печатать события недельной давности выдавать за новости. Медиабизнес неделю тому и о Чеповом написал, и о Картели с их гороскопом. Якось невдобно получаеться, чесслово, как других учить Родину любить, так Телекритика раньше всех, а как самим журналистикой заняться, так якось не виходить :(
тррррр
6009 дн. тому
Медиадом, а мот Гнеральным и назначат прапорщика...Но молите бога,что бы этого не случилось...А то вы по настоящему узнаете, что такое маразм Советской Армии
TreploKukuruzne
6009 дн. тому
Головбух Марія Іванівна з Харкова залищила роботу. Однак в інтерв"ю Телекритиці повідомила, що не збирається поки що очолювати МедіаДім. Телекритика також опитала всіх, хто звільнився в Україні протягом останнього тижня і ніхто не підтвердив, що його запрошували у МедіаДім
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду