КНМП укладе угоду з юридичною фірмою про захист прав журналістів

27 Листопада 2007
15358
27 Листопада 2007
08:45

КНМП укладе угоду з юридичною фірмою про захист прав журналістів

15358
КНМП укладе угоду з юридичною фірмою про захист прав журналістів
Київська незалежна медіа-профспілка готова надавати юридичну допомогу журналістам щодо відстоювання їхніх авторських прав у суді. Про це на прес-конференції в УНІАН повідомила голова Київської незалежної медіа-профспілки Михайлина Скорик.
 
Приводом для започаткування такої ініціативи стала успішно виграна журналісткою Тетяною Печончик справа про порушення її авторських прав газетою „Свобода істини” (засновник - ТОВ „Леус Медіа-Проект”), про що «ТК» вже повідомляла.
 
За словами Михайлини Скорик, у результаті такого прецеденту між Київською незалежною медіа-профспілкою та юридичною фірмою «Шабалін і Костянчук», яка здійснювала юридичний супровід процесу, буде підписано договір про захист порушених, обмежених чи невизнаних прав та законних інтересів журналістів профспілки під час здійснення ними професійної діяльності, у тому числі їхніх прав на об’єкти інтелектуальної власності.
 
Юридична фірма «Шабалін і Костянчук» створена в 2000 році і надає юридичні послуги у всіх галузях права.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15358
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду