Місяць пройшов, а Садовий ще не розрахувався з «Ратушею»

26 Листопада 2007
21435
26 Листопада 2007
16:57

Місяць пройшов, а Садовий ще не розрахувався з «Ратушею»

21435
Місяць пройшов, а Садовий ще не розрахувався з «Ратушею»

На сесії Львівської міської ради депутати проголосували за те, щоб виділити для Львівської міської комунальної газети «Ратуша» з міського бюджету 304 тис. грн. Міський голова Львова Андрій Садовий повинен був підписати це рішення, але вже десять днів цього не робить, відповідно і кошти газеті досі не виділені. Про це сьогодні, 26 листопада, ЗІК повідомив головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв.

 

В грудні минає півроку, з того часу, коли журналісти Львівської комунальної газети «Ратуша» востаннє отримували заробітну плату.

 

«Це плювок в обличчя депутатів, які проголосували за виділення коштів газеті «Ратуша»», — обурюється Микола Савельєв.

 

У коментарі ЗІКу, директор департаменту «Адміністрація міського голови» Олег Березюк повідомив, що йому не відомо про те чи підписав Андрій Садовий рішення, чи ні.

 

«Це просто дріб’язкова помста дріб’язкової людини», – так підсумував ситуацію, що склалася, Микола Савельєв.

 

Довідка ЗІКу.

 

Львівська міська рада 15 листопада виділила редакції газети «Ратуша» з міського бюджету 304 тис. грн.

 

Під час обговорення питання про видалення коштів на газету «Ратуша» міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що 304 тис. грн це занадто велика сума для газети. На його думку, на «Ратушу» потрібно виділити 152 тис. грн, саме така сума була вказана у рішенні виконкому Львівської міської ради від 26 жовтня. Зважаючи на суперечність між цифрою, яка вказана в ухвалі Львівської міської ради (304 тис. грн), і цифрою, що вказана у рішенні виконкому (152 тис. грн), Андрій Садовий оголосив перерву для того, щоб порадитись з директором департаменту «Адміністрація міського голови» Олегом Березюком.

 

Після перерви Андрій Садовий поставив на голосування проект ухвали, згідно з яким «Ратуша» отримає 304 тис. грн. За це проект проголосували 66 депутатів. Попри рішення депутатів Андрій Садовий наголосив, що виділені на «Ратушу» кошти є марнотратством.

 

Західна інформаційна корпорація

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21435
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду