Національна комісія з комунікацій Грузії призупинила ліцензію телекомпанії «Імеді»

19 Листопада 2007
784
19 Листопада 2007
11:27

Національна комісія з комунікацій Грузії призупинила ліцензію телекомпанії «Імеді»

784
Національна комісія з комунікацій Грузії призупинила ліцензію телекомпанії «Імеді»

Національна комісія з комунікацій Грузії під мотивом порушення закону про мовлення призупинила ліцензію телекомпанії "Імеді" на три місяці.

У той же час, телекомпанія "Руставі-2" показала документальний фільм, "що став явною складовою частиною кампанії, що ведеться зі сторони влад, проти "Імеді", повідомляє Civil Georgia.

За заявою Нацкомісії з комунікацій, 7 листопада о 8 годині вечора телекомпанія "Імеді" поширила "явно дезінформаційне повідомлення, що представники правоохоронних органів збираються вторгнутися в Кафедральний собор Пресвятої Трійці".

"Поширення зазначеної інформації створило в столиці явну і реальну небезпеку переростання масових безладь у загальнонародні протести, що могло викликати розвиток процесів некерованого характеру і порушення в країні конституційного порядку", сказано в рішенні Нацкомісії з комунікацій.

Раніше мовну ліцензію телеканалу призупинив також Тбіліський міський суд.

У той же час телекомпанія "Руставі-2" 16 листопада показала півгодинний документальний фільм, що стосується ролі "Імеді" в акціях протесту, спрямованих проти влади.

Фільм в основному побудований на інтерв'ю заступника Генерального прокурора Нікі Гварамія і відбиває лише погляд владних структур, не залишаючи місця для протилежних поглядів.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
784
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду