«Воля» обіцяє надавати перевагу українським каналам

16 Листопада 2007
10717
16 Листопада 2007
11:53

«Воля» обіцяє надавати перевагу українським каналам

10717
«Воля» обіцяє надавати перевагу українським каналам
«Воля-кабель» обіцяє надавати пріоритет українським каналам. На цьому в розмові з «ТК» наголосив генеральний директор компанії «Воля» Андрій Метельський, коментуючи прийнятий Національною радою з питань телебачення та радіомовлення план конвертації: «Самого рішення я не бачив, але якщо мова йде про підтримку українських телеканалів, то для нас завжди стратегічно важливим був розвиток українського продукту.  Ми цінуємо наші партнерські стосунки зі всіма каналами, але ближче за все до нас українські канали для нас тут немає нічого нового, ми їм завжди надавали пріоритет».
 
Як вже повідомляла «ТК», 14 листопада 2007 року Нацрада затвердила положення «Про порядок каналів конвертації» у кабельних мережах. Цим документом передбачено, що пакет перших за нумерацією каналів багатоканальних мереж призначається для каналів, що входять універсальної програмної послуги, далі – для інших українських телеканалів, і тільки потім – решти каналів.
 
Також Андрій Метельський розказав про те, що в листопаді-грудні «Воля» планує включити ще п’ять нових каналів: «У зв’язку з цим ми подали в Нацраду нові додатки з включенням до них нових каналів – більшість з них українські, лише один зарубіжний».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10717
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Latunskiy
6028 дн. тому
Як же буде розвиватись бізнес у цифрі і комерційні канали загалом? Виходить вони пролобійовані державою і поза конкуренцією. Якщо український канал запровадить плату за свою ретрансляцію - то провайдер вимушений ставити його в перших рядах. А перші ряди не можливо віднести до прибуткових пакетів. Тому який зміст цього плану конвертації? Лобіювання ефірних каналів, які заробляють багато грошей з реклами?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду