Berliner Zeitung: Інформація про Україну цікавить не більше 15 % нашої аудиторії

13 Листопада 2007
16280
13 Листопада 2007
14:08

Berliner Zeitung: Інформація про Україну цікавить не більше 15 % нашої аудиторії

16280
Berliner Zeitung: Інформація про Україну цікавить не більше 15 % нашої аудиторії
Максимальне зацікавлення матеріалами про Україну становить15 % аудиторії газети Berliner Zeitung, одного з авторитетних і впливових німецьких друкованих видань. Таку цифру оголосив редактор відділу зовнішньої політики (Росія та Східна Європа) Герольд Франк на конференції «Третій київський діалог», що відбулася в Берліні 9 – 11 листопада 2007 року. Основна причина – відсутність в України програм зовнішньої репрезентації.
 
«Казахстан та Азербайджан роблять багато щодо промоції своїх країн в Європі через професійні піар-агенції, залучаючи до арсеналу зовнішньої політики суто рекламний інструментарій», - наголосив Герольд Франк.
 
Також він навів приклади сплесків зацікавлення Україною, серед яких на першому місці назвав помаранчеву революцію, відзначивши, що це є «особливий випадок», але зазвичай українська тема фігурує у німецьких ЗМІ тоді, коли стає картою у внутрішніх німецьких політичних іграх. Типовою ситуацією пан редактор назвав приклад, коли німецькі газети вийшли із повідомленням про українських повій на перших шпальтах: «Тоді ми мали внутрішньополітичну дискусію, яка мала своєю метою дискредитацію голови німецького МЗС Йошки Фішера».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16280
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду