НТН став переможцем Всеукраїнського творчого конкурсу імені Ярослава Мудрого

12 Листопада 2007
36354
12 Листопада 2007
12:31

НТН став переможцем Всеукраїнського творчого конкурсу імені Ярослава Мудрого

36354
НТН став переможцем Всеукраїнського творчого конкурсу імені Ярослава Мудрого

Журналістський колектив каналу НТН отримав відзнаку МВС України першого ступеня за найбільш повне та об’єктивне висвітлення у ЗМІ діяльності органів внутрішніх справ, значний творчий внесок у формування позитивного образу міліції України. Для генерального директора НТН Олександра Ільяшенка перемога його каналу у Всеукраїнському конкурсі імені Ярослава Мудрого стала повною несподіванкою: «Мені двічі приємно. Насамперед тому, що співпраця з правоохоронними органами приносить нам задоволення, а крім цього програма приносить непогані рейтинги». Щодня на НТН о 18.30 та 20.40 виходить програма про найгучніші кримінальні події «Свідок».

Відзнаки другого та третього ступеня отримали журналістські колективи 5-го каналу та «Інтера». Також почесними грамотами нагородили: колектив газети МВС «Іменем закону», газети «Прес-центр» (Черкаси), телепрограми «Чергова частина» (Дніпропетровська область), журналу «Зустрічна смуга», проекту «Документальний детектив» (СТБ), газети «Закон. Право судимість. Правопорядок» (Рівненська область), «Копейка» (Київська область), програми «Чорний квадрат» (телеканал Київ). Нагороди отримали і Сергій Борсак («Українські новини»), Михайло Березовський та Ігор Волинський – автори книги «Слідами дикого звіра», Олег Величко (випусковий редактор новин Нового каналу), Євген Дем’янов (кореспондент УНІАН), Олена Ракушняк (координатор програм із правоохоронної тематики НТКУ), Олександр Корчинський – редактор відділу газети «Сегодня», Юрій Стець – головний продюсер 5-го каналу.

У номінації «За вірність правоохоронній тематиці» переможцем стала Ірина Десятникова, заступник головного редактора газети «Факти та коментарі», у номінації «За актуальність» – телеканал ICTV, у номінації «За відданість журналістиці» – голова Національної спілки журналістів Ігор Лубченко, а найкращим «Центром громадських зв’язків року» став Центр громадських зв’язків МВС в Автономній республіці Крим.

Творчий конкурс конкурсу імені Ярослава Мудрого Міністерство внутрішніх справ проводить щороку, а його підсумки підбиваються напередодні 10 листопада – Дня ветеранів ОВС. На конкурс надсилаються матеріали, що були опубліковані або вийшли в ефір протягом року.

До складу журі входять шеф-редактор проекту «Детектор медіа» Наталія Лигачова, голова Національної спілки журналістів Ігор Лубченко, голова правління міжнародної правозахисної організації «Міжнародна ліга захисту прав громадян України» Едуард Багіров, заступники міністра Віктор Суслов і Василь Фатхутдінов, керівники Департаментів по роботі з персоналом та зв’язків із громадськістю МВС України Марія Стоцька і Костянтин Стогній. Головою журі є Михайло Корнієнко, перший заступник міністра внутрішніх справ.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36354
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду