Українці разом із сценаристом «Мадагаскара» зніматимуть повнометражний 3D-мультик

11 Листопада 2007
4562
11 Листопада 2007
16:29

Українці разом із сценаристом «Мадагаскара» зніматимуть повнометражний 3D-мультик

4562
Українці разом із сценаристом «Мадагаскара» зніматимуть повнометражний 3D-мультик
16 листопада в Україну прибуде голлівудський сценарист Біллі Фролік (Billy Frolick), який презентує початок виробництва першого українсько-американського повнометражного 3D-мультфільму. Анімаційна стрічка має робочу назву Paws & Wires («Лапи і дроти») і повинна з'явитись на екранах 2009 року.
 
Про початок проекту, який створюватиме українська анімаційна студія  Umbrella Vision на замовлення американської компанії Umbrella Animation Works, Inc буде офіційно оголошено на прес-конференції в «Інтерфаксі». 17 листопада у розважальному центрі «Арена» з 16.00 до 18.00 триватиме урочисте прийняття на честь приїзду Біллі Фроліка в Україну за участю консулату посольства США в Україні, представників великих американських компаній тощо.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4562
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Anton
6008 дн. тому
blin tse zh prosto bomba!Molodtsu rebiata!RESPECT
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду