Колектив «Газети 24» ініціював переговори з власником

9 Листопада 2007
9360
9 Листопада 2007
12:52

Колектив «Газети 24» ініціював переговори з власником

9360
Колектив «Газети 24» ініціював переговори з власником

Трудовий колектив „Газети 24” ініціював колективні переговори з власниками ТОВ „Медіа Дім”, надіславши свій проект колективного договору. Як повідомляє прес-служба Медіа-профспілки, документ, який описує стосунки між менеджментом і найманими працівниками, а також визначає засади редакційної політики, 2 листопада затвердили на загальних зборах співробітників редакції.

Також збори обрали переговорну групу у складі Віри Ковтихи, Анни Хворост, Олега Пластовця, Леоніда Швеця та Сергія Солодкого. 5 листопада проект колективного договору офіційно передали в.о. генерального директора ТОВ «Медіа Дім» Костянтину Саврасову.

Газета 24” виходить з 27 березня 2007 року і є структурним підрозділом ТОВ „Медіа Дім”. З 9 жовтня у газеті створено осередок Київської незалежної Медіа-профспілки.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9360
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Евгений
6026 дн. тому
Ну-ну! Успехов вам! Ессесно, К.С не Л.И., которая в свое время заявила, что ей только профсоюза в газете не хватает. Ребята, вы хоть знаете, что такое коллективный договор, с кем он заключается, что в нем содержится?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду