ФК «Шахтар» (Донецьк) позбавив акредитації «Газету по-українськи»

8 Листопада 2007
22538
8 Листопада 2007
13:28

ФК «Шахтар» (Донецьк) позбавив акредитації «Газету по-українськи»

22538
ФК «Шахтар» (Донецьк) позбавив акредитації «Газету по-українськи»

Футбольний клуб «Шахтар» (Донецьк) позбавив акредитації «Газету по-українськи».

Як повідомили в прес-службі клубу, видання позбавлене акредитації до кінця сезону в зв`язку з тим, що кореспондент газети Роман Шахрай «грубо порушив регламентні норми УЄФА при проведенні міжнародних зустрічей».

У прес-службі пояснили, що 6 листопада, під час матчу Ліги чемпіонів «Шахтар» – «Мілан» журналіст «Газети по-українськи» самовільно знаходився за воротами команд, не маючи на це допуску.

Роман Шахрай активно жестикулював і вступав у розмови з футболістами «Мілана», заважаючи їхній розминці. Працівники УЄФА не без проблем видворили представника ЗМІ з території, прилеглої до поля. Все це було зафіксовано на відео, зазначили в прес-службі.

У прес-службі також зауважили, що лист із повідомленням про позбавлення акредитації направлено керівництву зазначеного видання.

 

УНІАН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22538
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду