Оголошено конкурс «Протидія ксенофобії та сприяння етнічній толерантності».

7 Листопада 2007
6624
7 Листопада 2007
13:14

Оголошено конкурс «Протидія ксенофобії та сприяння етнічній толерантності».

6624
Оголошено конкурс «Протидія ксенофобії та сприяння етнічній толерантності».

Фонд сприяння демократії при посольстві США в Україні оголошує конкурс «Протидія ксенофобії та сприяння етнічній толерантності».

Мета програми

Фонд сприяння демократії спрямований на підтримку перспективних проектів, призначених сприяти демократичним перетворенням та побудові громадянського суспільства в Україні. Фонд сприяння демократії спрямований на фінансову підтримку унікальних та перспективних проектів, особливо таких, що сприяють розвитку спроможності та самозабезпечення НДО в Україні.

 

Головні вимоги до проектів

* Гранти надаються виключно українським організаціям, що мають статус недержавних та неприбуткових, та зареєстровані у відповідності до українського законодавства. До таких належать: громадські організації (асоціації), благодійні фонди та аналітичні центри.

* Організації та їхні працівники не можуть представляти політичні партії, бути призначеними або обраними на державні посади.

* Хоча максимальна сума фінансування одного проекту складає 24,000 доларів США, середні суми грантів становлять від 5,000 до 15,000 доларів США

* Американські та іноземні організації, а також громадяни інших країн не можуть претендувати на отримання фінансування за даною програмою.

* Грантові заявки необхідно подавати на англійській та українській мовах.

* Крім даного конкурсу, Посольство США проводить регіональні та тематичні конкурси, де вимоги до організацій та проектів можуть відрізнятись від даного конкурсу. Слідкуйте за оголошеннями на веб-сторінці та у місцевих ЗМІ.

Проектні пропозиції з позначкою «Протидія ксенофобії» мають надійти до Офісу грантових програм Посольства США не пізніше 5 грудня 2007 року в електронному та друкованому вигляді

Щоб взяти участь у конкурсі, слід завантажити пакет конкурсних документів, який Ви можете знайти на сайті Посольства США. Заповнені анкети та супровідні документи (кошторис, резюме виконавців проекту тощо) слід відправити на email KyivDemGrants@state.gov або звичайною поштою на адресу: Посольство США, Відділ преси, освіти та культури, Фонд сприяння демократії, вул. Глибочицька, 4, Київ, Україна, 04050.

 

Детальну інформацію дивіться на сайті Посольства

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6624
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
6025 дн. тому
Да, такие матюки, как "ксенофобия" и "толерантность", пожалуй, только за доллары и можно заставить выучить журналистскую братию. Ну и времена... Ну и терминология...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду