Ірина Геращенко офіційно залишила УНІАН

7 Листопада 2007
28549
7 Листопада 2007
11:21

Ірина Геращенко офіційно залишила УНІАН

28549
Ірина Геращенко офіційно залишила УНІАН
Ірина Геращенко пішла з посади президента інформаційного агентства УНІАН у зв’язку з обранням народним депутатом України на дострокових виборах за списком виборчого блоку «Наша Україна – Народна самооборона».
 
Посада президента інформаційного агентства, запроваджена спеціально для Ірини Геращенко, ймовірно, буде ліквідована. «Коли я прийшла працювати в УНІАН, то не хотіла ніяких кадрових змін і хотіла працювати з гендиректором Олегом Наливайком. Тому була створена посада президента, яку я й обійняла. На мене покладалися креативні питання і обовязки вивести агентство на нові рубежі,. Я думаю, що зі своїм завданням я впоралась. У зв’язку з новими реаліями посаду президента, скоріше за все, буде виведено зі статуту агентства, а його функції перекладено на генерального директора», – сказала «ТК» Ірина Геращенко.
 
За словами пані Геращенко, у зв’язку з тим, що агентство увійшло разом із компаніями «Главред-медіа» та «Прес-центр» (видавець «Газеты по-киевски») до великого холдингу, який має очолити Олег Наливайко, зараз обговорюються кандидатури на посаду генерального директора УНІАН. Рішення щодо призначення нового топ-менеджера приймуть незабаром збори акціонерів.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28549
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Співчутливий
6034 дн. тому
В УНІАНІ другий день пьють, святкуючи звільнення від {CENSORED}
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду