До складу Радіокомітету ввійдуть УМХ, група ТАВР, «Наше радіо» та низка рекламних агентств

5 Листопада 2007
25216
5 Листопада 2007
12:56

До складу Радіокомітету ввійдуть УМХ, група ТАВР, «Наше радіо» та низка рекламних агентств

25216
Виконавчим директором стане Катерина М’ясникова.
До складу Радіокомітету ввійдуть УМХ, група ТАВР, «Наше радіо» та низка рекламних агентств
Після 11 листопада планують підписати договір про створення Радіокомітету. Нагадаємо, 1 жовтня Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) узгодила остаточний текст договору, згідно з яким буде створено цю організацію. Як повідомила «ТК» керівник програми маркетингових досліджень НАМ Віра Костенко, члени організації вже готові до підписання документа.
 
Організація складатиметься з самого комітету, до якого входитимуть перші особи компаній-засновників; технічного комітету, що займатиметься маркетинговими дослідженнями та дослідженням радіоаудиторії; та юридичного комітету, що складатиметься з представників кожної компанії – члена новоствореної організації.
 
До складу Радіокомітету увійдуть «Український медіахолдинг», група ТАВР («Русское радио», «ХІТ ФМ», «KISS FM») та «Наше радіо», а також рекламні агентства Publicis Groupe, ADV Group і Group M. За словами Віри Костенко, саме ці рекламні агентства були обрані тому, що вони є представниками великих світових холдингів. Виконавчим директором Радіокомітету має стати Катерина М’ясникова.
 
Основні напрямки діяльності організації – проведення досліджень радіоаудиторії та розроблення питань запровадження цифрового радіомовлення. «Буде проводитись аудит щодо запровадження цифрового радіомовлення в Європі та пошук шляхів до цифрового радіо в Україні», - зазначила Віра Костенко. За її словами, у 2009 році Радіокомітет проведе тендер на дослідження радіоаудиторії, а до того дослідженнями продовжить займатись TNS Ukraine. «Майбутні члени радіокомітету вирішили, що на наступний рік ми не встигаємо провести ефективний, якісний тендер, який би задовільнив галузь. Тому ми вирішили підписувати додаткові договори з чинним оператором панелі TNS Ukraineі намагатись підвищити якість тих досліджень, які вже є», - пояснює пані Костенко.
 
Основна відмінність між Радіокомітетом та подібним до нього за структурою Індустріальним телевізійним комітетом полягає в тому, що ІТК має значно ширший спектр діяльності. «В нас управляючим партнером є НАМ, до складу якої входять «УМХ» та ТАВР, тому багато функцій – наприклад, робота над законодавством, проведення конференцій тощо, - належить саме до компетенції НАМ», - каже Віра Костенко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25216
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду