16-17 листопада в Києві пройде другий фестиваль незалежної студентської преси

1 Листопада 2007
14002
1 Листопада 2007
11:06

16-17 листопада в Києві пройде другий фестиваль незалежної студентської преси

14002
16-17 листопада в Києві пройде другий фестиваль незалежної студентської преси

16-17 листопада в Українському домі у рамках святкування дня студента у Києві відбудеться другий фестиваль незалежної студентської преси, повідомляє Студентська рада Києва.

Фестиваль проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України, ініціаторами заходу виступають Студентська рада Києва та Спілка ініціативної молоді. Мета фестивалю – «формування та закріплення товариських зв’язків між студентськими ЗМІ України, підвищення їх якості та продуктивності».

Учасники матимуть змогу взяти участь у тематичних тренінгах та семінарах, побувати на презентації студентських видань, поспілкуватися з колегами-однодумцями та зустрітися із відомими українськими журналістами. Так, минулого року почесними гостями фестивалю стали: журналіст Вахтанг Кіпіані, телеведучі Єгор Соболєв та Іванна Коберник. Цьогорічний список учасників тримають у таємниці.

За концепцією фестивалю, студенти зможуть самостійно обирати для себе серед усіх проектів найкорисніші та брати в них участь. У числі запланованих презентацій – рекламна агенція для студентських ЗМІ, підтримка малотиражних видань з обмеженою аудиторією (газети кафедр і факультетів), Інтернет-портал студентських видань, а також багато інших пропозицій. У заході будуть задіяні близько 80 студентів з України, планується також приїзд гостей з Росії та Європи.

До участі запрошються редактори студентських газет або тих, хто тільки планує створити власне пресове видання. Отримати детальну інформацію та зареєструватися можна на сайті srk.kiev.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14002
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду