За книгою Олександра Турчинова знімають фільм

31 Жовтня 2007
24044
31 Жовтня 2007
12:26

За книгою Олександра Турчинова знімають фільм

24044
За книгою Олександра Турчинова знімають фільм

За книгою одного з лідерів БЮТ Олександра Турчинова в Криму знімають фільм, пише «Сегодня».

 

Як відзначає видання, знімальна група київського режисера Олександра Кириленка (фільми «Помаранчеве небо» і «Інді») вже приступила до роботи над фільмом «Ілюзія страху» в Генуезькій фортеці в Криму.

 

У основі сценарію перша книга 43-річного Олександра Турчинова – психологічний тріллер «Ілюзія страху», написана ним 2005 року, коли він працював главою СБУ, в основі сюжету якої – історія переслідування бізнесмена на прізвище Короб.

 

Головну роль грає Андрій Панін («Бригада», «Останній бронепоїзд», «Бій з тінню»).

 

За попередніми даними – поки що до проекту запрошуються спонсори – бюджет перевищує $1,5 мільйона, а прем’єра картини намічена на осінь 2008 року.

proUA

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24044
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
короб
6025 дн. тому
не Кириленко, а КИРИЕНКО правильно, а башляет Турчинов
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду