6 листопада в «Укрінформі» - прес-конференція з нагоди ІІІ Фестивалю соціальної реклами

30 Жовтня 2007
2276
30 Жовтня 2007
15:21

6 листопада в «Укрінформі» - прес-конференція з нагоди ІІІ Фестивалю соціальної реклами

2276
6 листопада в «Укрінформі» - прес-конференція з нагоди ІІІ Фестивалю соціальної реклами
У вівторок, 6 листопада, о 12.00 у Всеукраїнському прес-центрі при Українському національному інформаційному агентстві УКРІНФОРМ відбудеться прес-конференція з нагоди ІІІ національного Фестивалю соціальної реклами. На прес-конференції буде оголошено підсумки першого етапу підготовки Фестивалю, попередню програму Фестивалю та – вперше – буде  підраховано загальний обсяг ринку соціальної реклами в Україні.
 
Фестиваль є унікальною подією для України. Це перший загальнонаціональний проект, у якому  представлені всі напрямки та сфери соціальної реклами, а також соціальні PR- та BTL-кампанії. Фестиваль відбудеться 30 листопада – 1 грудня у Конгресс-Холі Президент-Готелю «Київський»  (вул. Госпітальна, 12).
 
Мета Фестивалю - залучити широке коло фахівців для кількісного зростання та підвищення якості соціальної реклами в Україні, створити умови для діалогу замовників і розробників соціальної реклами для спільної праці - розробки та втілення ефективної соціальної реклами в Україні. 
 
У заході візьмуть участь заступник міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту Світлана Толстоухова, заступник міністра праці та соціальної політики України Георгій Галець, голова Спілки рекламістів України Михайло Старощук, д-р наук з державного управління, професор, головній редактор журналу «Маркетинг і реклама» Євген Ромат, спеціаліст з комунікації Української мережі Глобального договору ООН Олександра Афанасьєва, директор по зв'язкам з громадськістю групи компаній «BigBoard» Костянтин Головінський. 
 
Організатори фестивалю: Державна соціальна служби для сім'ї, дітей та молоді Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту; Державний Центр зайнятості Міністерства праці та соціальної політики України; Спілка рекламістів України; Український професійний журнал «Маркетинг і реклама»
 
Телефон для акредитації: 8 (044) 2898571, 8 (067) 598 77 55
 
Андрій Шумський, керівник проектів агенції PR.ua ,    andriy@pr-ua.kiev.ua 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2276
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду