Російська партія влади відмовилась від участі у теледебатах

30 Жовтня 2007
25787
30 Жовтня 2007
09:48

Російська партія влади відмовилась від участі у теледебатах

25787
Російська партія влади відмовилась від участі у теледебатах
Партія Єдина Росія скористалася гарантованою законом можливістю відмовитися від участі в теледебатах і витратити ефірний час на агітацію, повідомляє Кореспондент.net із посиланням на Ведомости.
У російському Центвиборчкомі має пройти жеребкування безкоштовного ефірного часу, який буде надано партіям для агітації в останній місяць перед виборами. Половина цього часу приділяється на демонстрацію агітаційних матеріалів, ще половина - на дебати.
 
Однак у Єдиній Росії зволіли не брати участь у жеребкуванні й «більш повно донести програму партії до виборців» через рекламні ролики. Член ЦВК Майя Гришина підтвердила одержання Центвиборчкомом відповідного звернення єдиноросів у встановлений законом термін.
 
За словами керівника центрального виконкому партії Андрія Воробйова, передвиборне завдання полягає в тому, щоб «роз’яснити виборцям суть плану Путіна й звернутися до виборців з проханням підтримати лідера країни». Замість теледебатів Воробйов запропонував продовжити дискусію з опонентами на «альтернативних  майданчиках».
 
Тим часом, заступник голови ЦК КПРФ Вадим Мельников вважає дії єдиноросів спробою «зірвати дебати як жанр». На його думку, необхідно переінакшити стратегію дебатів для прихованої полеміки з Єдиною Росією. А політолог Олександр Киньов вважає, що відмова від дебатів знижує інтерес до виборів і явку виборців.
 
Як повідомлялося, партія відмовилася від висування трійки кандидатів, а президент Росії одноосібно очолив список єдиноросів на виборах у Держдуму 2 грудня.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25787
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду