З павільйону «Укртелефільму» вигнали «1+1», щоб пустити туди «Україну» (ОНОВЛЕНО)

26 Жовтня 2007
42170
26 Жовтня 2007
20:52

З павільйону «Укртелефільму» вигнали «1+1», щоб пустити туди «Україну» (ОНОВЛЕНО)

42170
З павільйону «Укртелефільму» вигнали «1+1», щоб пустити туди «Україну» (ОНОВЛЕНО)
25 жовтня Господарчий суд міста Києва прийняв рішення у справі за позовом ТОВ «Орендне підприємство "Укртелефільм”». Як повідомив представник підприємства Руслан Смаков, рішення було ухвалене на їхню користь. Після того, як 12 жовтня Державний комітет телебачення і радіомовлення подав апеляцію на рішення Окружного адміністративного суду, яке було прийняте на користь колективу «Укртелефільму», працівників студії не пускають на її територію.
 
Однією з причин позову до господарчого суду вони називають те, що генеральний директор студії «Укртелефільм» Ігор Кошара попросив телеканал «1+1» звільнити знімальний майданчик студії, аби передати його каналу «Україна». Канал «1+1», який, за словами колективу студії, є давнім партнером «Укртелефільму», був вимушений покинути павільйон площею 700 квадратних метрів, де знімався проект «Судові справи». Тепер у цьому павільйоні знімається ток-шоу каналу «Україна» «Дуель». Унаслідок цього, за словами опонентів Ігоря Кошари, надходження від роботи у студійних павільйонах знизились удвічі.
 
Тим часом, як повідомляють працівники «Укртелефільму» з посиланням на заступника гендиректора студії, Ігор Кошара складає ліквідаційний баланс підприємства.
 
29 жовтня заступник голови Держтелерадіо Олександр Курдінович спростував це повідомлення.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
42170
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду