«Свобода Савіка Шустера» і «Свобода слова» виходитимуть в один час

26 Жовтня 2007
17860
26 Жовтня 2007
16:58

«Свобода Савіка Шустера» і «Свобода слова» виходитимуть в один час

17860
«Свобода Савіка Шустера» і «Свобода слова» виходитимуть в один час
26 жовтня «Свобода Савіка Шустера» на телеканалі «Інтер» вийде на годину пізніше – о 21.30. За словами прес-секретаря каналу Ірини Павлик, це пов’язано зі змінами у сітці мовлення.
 

О 20.30 у п’ятницю «Інтер» транслюватиме серіал «Тетянин день», який раніше виходив з понеділка по четвер. Тепер «Свобода Савіка Шустера» виходитиме в той же час, що й «Свобода слова» з Андрієм Куликовим на ICTV.

 

«Можливо, таким чином «Інтер» вирішує свої комерційні проблеми і хоче отримати вищі показники завдяки найбільш рейтинговому продукту, - прокоментував такі дії конкурентів генеральний продюсер ICTV Михайло Павлов. – Я не думаю, що це бажання насолити «Свободі слова». Можливо, «Свобода Савіка Шустера» не зовсім виправдала сподівання каналу в цьому слоті, і її замінили на інший продукт. А від того, що ми виходимо в один час, більше постраждала свобода слова в Україні».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17860
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
6015 дн. тому
Эй, Chicane, осторожнее на поворотах! Вы, похоже, ни то ни сё : )
Chicane
6023 дн. тому
Алегарф -- украинофоб, украинофил и параноик шизоидного типа -)
Алегарф
6024 дн. тому
…А в это время на 1+1 показывают любимый вид спорта одной лидерки. «Танцы на льду». Причём с российскими звёздами. Для русскоязычного населения, так понимать… Контрпрограммирование в самом безобразном виде. 5 канал + 1+1 = 7 лет зомбирования.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду