Замість аналізу крові Черновецький пропонує Луценкові детектор брехні

22 Жовтня 2007
9653
22 Жовтня 2007
18:42

Замість аналізу крові Черновецький пропонує Луценкові детектор брехні

9653
Замість аналізу крові Черновецький пропонує Луценкові детектор брехні
23 жовтня о 14.00 в приміщенні телеканалу «Київ» (вул. Хрещатик, 5-в) відбудеться зустріч представників ЗМІ з експертом-поліграфом, який представить детектор брехні для прямого ефіру за участю політиків та публічних людей. Журналісти мають можливість не тільки отримати інформацію про технічні властивості та характеристики апарату, але й безпосередньо ознайомитись з його роботою та пройти попереднє пробне тестування, повідомляє прес-служба каналу. У повідомленні також ідеться про те, що незабаром на ефір ТРК «Київ» для проходження випробування на поліграфі запросять київського міського голову Леоніда Черновецького та лідера «НУ-НС» Юрія Луценка.
 
Нагадаємо, Юрій Луценко в ефірі 5 каналу закликав Леоніда Черновецького здати аналіз крові на вміст наркотичних речовин. У відповідь пан Черновецький погодився зробити це разом із Юрієм Луценком «на будь-якому каналі». Згодом радник мера Казбек Бектурсунов заявив про те, що команда мера ініціює випробування обох політиків на детекторі брехні (цитуємо за Інтернет-виданням «Обком»): «До мене звертаються журналісти провідних телеканалів і друкованих ЗМІ з проханням довести цю справу до кінця. Ми готові дати право самим журналістам обирати спеціалістів-поліграфів, які б забезпечили максимально прозоре проведення такої експертизи».
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9653
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду