ТВО «Новини» (НТКУ) переселяють у підвал

22 Жовтня 2007
22530
22 Жовтня 2007
17:02

ТВО «Новини» (НТКУ) переселяють у підвал

22530
ТВО «Новини» (НТКУ) переселяють у підвал
Колектив інформаційної служби Першого каналу – ТВО «Новини» - занепокоєний рішенням керівництва щодо її переведення з приміщень на другому і третьому поверсі телецентру («Олівець», вул. Мельникова, 42)  на цокольний поверх. Зараз у новому приміщенні (площа – близько 1000 квадратних метрів) ведеться ремонт; у ньому, за словами джерела «ТК» на Першому каналі, є лише два вікна, призначені для майбутніх кабінетів керівництва.   
 
Близько 70 працівників ТВО «Новини» звернулися із листом до профспілки НТКУ, висловивши прохання звернутись до санітарно-епідеміологічної служби щодо проведення експертизи. Таким чином вони хочуть з'ясувати, чи не буде наслідком переселення погіршення умов праці.
 
 «Переселення ТВО «Новини» в інші приміщення планується на перший квартал 2008 року. Загальна площа приміщень, де буде розміщено студію на 6 знімальних майданчиків, архів, монтажні, приміщення для ТЖК, ньюз-рум, тощо, становить близько 1600 м. кв. На даний момент ведуться ремонтно-будівельні роботи:  встановлюється автономна система кондиціонування, переобладнується окремий під’їзд для авто ТВО «Новини». У 3-х приміщеннях, де відсутні вікна (студія, серверна та архів), встановлюється спеціальне освітлення.
 
Усі приміщення відповідатимуть санітарно-гегієнічним нормам, щодо  вимог трудового законодавства України. Комплексний підхід до системи переоснащення даного об’єднання дозволить оптимізувати виробництво новин на Першому Національному.  За словами Президента НТКУ Віталія Докаленка, «без перебільшення, - це буде найсучасніший на території пост-радянського простору комплекс для виробництва Новин», - сказали «ТК» у прес-службі НТКУ.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22530
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
!!!!!!
6030 дн. тому
Руководству наверное не долго осталось вот и нужно денег немного собрать, а то выходное пособие будет небольшим. Зарплаты на УТ маленькие. Только зачем при этом на последок гадости такие делать
J
6030 дн. тому
Очередные "гениальные" менеджеры очередной раз закапывают деньги в очередной ньюз-рум. И всем абсолютно наплевать на канал и людей, там работающих, обидно и непонятно почему на руководящие должности ставят непрофессионалов
аноним
6031 дн. тому
а что там нехватает 20 этажей?
hrum
6031 дн. тому
говорять, що там буде прикольно!
Алегарф
6032 дн. тому
Вечером - "праця", утром - "умови".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду