Олександр Богуцький очолив наглядову раду ЗАТ «ММЦ» – головного акціонера СТБ

19 Жовтня 2007
25191
19 Жовтня 2007
09:49

Олександр Богуцький очолив наглядову раду ЗАТ «ММЦ» – головного акціонера СТБ

25191
Олександр Богуцький очолив наглядову раду ЗАТ «ММЦ» – головного акціонера СТБ
Генеральний директор телеканалу ICTV Олександр Богуцький очолив наглядову раду ЗАТ «Міжнародний Медіацентр» («ММЦ»), який є головним акціонером ЗАТ «ММЦ-СТБ» (оператора телеканалу СТБ). Таке рішення, повідомляє «Українська правда» з посиланням на «Інтерфакс-Україна», ухвалили збори акціонерів компанії 17 жовтня.
 
Один із засновників компанії, Андрій Шаповалов, який був головою наглядової ради «ММЦ», обійняв цей пост у компанії «ММЦ-СТБ».
 
СТБ, як і ICTV, належить до так званого «умовного» холдингу Віктора Пінчука.
 
Офіційними власниками закритого акціонерного товариства «Міжнародний медіацентр – СТБ» є ЗАТ «ММЦ» (Київ) – 70, 2405%, Компанія «Шачар Ентерпрайзез Інк» (зареєстрована реєстром компаній Британських Віргінських островів 11.04.02 р., реєстр. номер 490684, адреса: Trident Trust Company (B.V.I.) Limited, trident Chambers, P.O. box 146, Road Town, BVI.) – 23, 4999%, та корпорація Internews Network (США) – 6, 26%. За інформацією «УГС», засновниками ЗАТ «ММЦ» є іноземна компанія «Каспарі Райпенсіз Снк» та Шаповалов Андрій Абрамович, голова наглядової ради «ММЦ-СТБ», чиєю попередньою посадою була «Помiчник директора Київського представництва українсько-кiпрського товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю з обмеженими iнвестицiями фiрма “Байп, Ко, ЛТД”».
 
Чистий дохід «ММЦ-СТБ» у 2006 році виріс на 38,1% - до 75,55 мільйонів гривень, чистий прибуток – на 18,3%, до 2,54 млн гривень.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25191
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду